Dispositivi & accessori
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Prep. 45min
Totale 4h
6 porties
Ingredienti
Panettone-crémeux
-
brood, panettone zonder korst200 g
-
room 40% vet200 g
-
volle melk100 g
-
suiker40 g
-
eierdooiers2
Gel van Mandarijn en Passievrucht
-
agar-agar3 g
-
suiker30 g
-
mandarijnsap versgeperst en gezeefd150 g
-
verse passievruchtpulp50 g
Crumble
-
bloem30 g
-
amandelpoeder30 g
-
suiker30 g
-
boter in blokjes, koud30 g
-
zout1 snuifje
Vanille-kokosmousse
-
room 40 % vetgehalte200 g
-
kokosmelk50 g
-
bloemsuiker30 g
-
1 tl vanillepastavanillepeul enkel de zaadjes½
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
141.1 mg
Proteine
7.9 g
Calorie
2432.9 kJ /
581.5 kcal
Grassi
38.2 g
Fibre
2.4 g
Grassi saturi
20.7 g
Carboidrati
53.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Hap en Tap
5 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Cider-Kipstoofpot
Nessuna valutazione
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Nessuna valutazione
Hummus
5min
Druiven en cava trifle
Nessuna valutazione
Kimchi kaasdip
Nessuna valutazione
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Mango-kokos lekkernij
Nessuna valutazione
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Driedubbele Chocolade Muffins
50min
Muntthee
25min