Dispositivi & accessori
Cider-Kipstoofpot
Prep. 15min
Totale 1h 40min
4 porties
Ingredienti
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentjes2
-
ui in partjes gesneden200 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt in stukken150 g
-
cider300 g
-
brandy200 g
-
water100 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
scharrelkip (1200-1500 g), in 8-10 stukken gesneden1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 4 porties
Sodio
1126 mg
Proteine
287.6 g
Calorie
17520.2 kJ /
4187.4 kcal
Grassi
250.5 g
Fibre
7.1 g
Grassi saturi
68.2 g
Carboidrati
64.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Sloppy Gold Rush Burgers
Nessuna valutazione
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Nessuna valutazione
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nessuna valutazione
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Nessuna valutazione
Zeevruchtenrijst
Nessuna valutazione
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Gekruide lamstaart
40min
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3h 50min
Lams- en Quinoastoofpot
Nessuna valutazione
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min
Volkorenbrood
Nessuna valutazione
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min