Dispositivi & accessori
Traditional Mooncake
Prep. 1h
Totale 2h 15min
24 piece
Ingredienti
Crust
-
peanut oil or any vegetable oil80 g
-
golden syrup lyle's180 g
-
alkaline water approx. 3 g (see tips)1 tsp
-
cake flour or top flour, sifted320 g
Filling
-
2 tbsp sesame oilrice wine or rose wine2 dashes
-
salted egg yolks24 pieces
-
red bean paste or lotus seed paste filling600 g
-
cake flour for dustingdash
-
egg yolk1 piece
-
water½ tbsp
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
37.4 mg
Proteine
5.6 g
Calorie
936.1 kJ /
223.7 kcal
Grassi
7.1 g
Fibre
0.3 g
Grassi saturi
0.1 g
Carboidrati
34.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Mooncake Moments
12 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Matcha Custard Snow Skin Mooncake
Nessuna valutazione
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Mee Siam Kuah
1h 5min
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25h
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Hakka Yam Abacus
20min
Mala Bakkwa
4h 35min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
All-in-one chicken congee
35min