Dispositivi & accessori
Roggebrood
Prep. 15min
Totale 10h
16 sneetjes
Ingredienti
Roggedesem
-
roggebloem200 g
-
water125 g
-
verse gist5 g
Brooddeeg en afwerking
-
roggebloem400 g
-
water250 g
-
5 g gedroogde gistverse gist15 g
-
zout10 g
-
bloem om het werkvlak te bestuiven
-
roggebloem om de broden te bestuiven
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 sneetje
Proteine
4 g
Calorie
516 kJ /
123 kcal
Grassi
1 g
Carboidrati
23 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
De smaak van ambachtelijk brood
6 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Cookie Monster Cheesecake IJs
8h 25min
Knapperig brood
Nessuna valutazione
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Nessuna valutazione
Speculoos Druiven Tiramisu
1h
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Nessuna valutazione
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Nessuna valutazione
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Creatief Basisbrood
45min
Portugees brood (Pão de água)
3h 30min