Geräte & Zubehör
Thai Burger
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh lemon grass tough outer layer removed, cut in pieces (1 cm)1 stalk
-
fresh red chilli halved, deseeded (see tip)1
-
garlic cloves2
-
spring onions cut in lengths (2 cm)2
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
button mushrooms halved200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pork mince, or mixed minced meat, broken in piecesbeef mince broken in pieces400 g
-
fish sauce1 Tbsp
-
sunflower oil for frying
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
22 g
Kalorien
1337 kJ /
320 kcal
Fett
25 g
Ballaststoff
1.7 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thai Kitchen
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Sticky Chilli Beef
55 Min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 Min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 Std. 35 Min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 Std.
Lamb Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Steak Fajita Sweet Potatoes
1 Std.
Chicken Tikka Flatbreads
45 Min
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Chicken Saag
50 Min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 Std. 5 Min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 Std.
Chicken Katsu Curry with Rice
1 Std. 40 Min