Geräte & Zubehör
Vitello tonnato
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 13 Std.
8 porties
Zutaten
Tonijnsaus
-
zonnebloemolie300 g
-
tonijn in olie (uit blik) uitgelekt80 g
-
kappertjes en iets meer om te serveren10 g
-
ansjovisfilets, in olie3
-
azijn1 tl
-
ei1
-
eierdooier1
-
citroensap20 g
-
zout (aanpassen naar smaak)2 snuifjes
Koken van het kalfsvlees
-
kalfsgebraad (800 à 1000 g)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
water om te stomen1000 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
38.07 g
Kalorien
2814 kJ /
675 kcal
Fett
58.1 g
Kohlenhydrate
0.05 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Bearnaisesaus
15 Min
Romige aspergesoep
25 Min
Zalmtartaar
10 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Mojito
10 Min
Pulled Pork
Keine Bewertungen
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Bearnaisesaus
20 Min