Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Tonijnsaus
- 300 g zonnebloemolie
- 80 g tonijn in olie (uit blik), uitgelekt
- 10 g kappertjes en iets meer om te serveren
- 3 ansjovisfilets, in olie
- 1 tl azijn
- 1 ei
- 1 eierdooier
- 20 g citroensap
- 2 snuifjes zout (aanpassen naar smaak)
Koken van het kalfsvlees
- 1 kalfsgebraad (800 à 1000 g)
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1000 g water om te stomen
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2814 kJ / 675 kcal
- Protein
- 38.07 g
- Kohlenhydrate
- 0.05 g
- Fett
- 58.1 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Bouillabaisse
Keine Bewertungen
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 min
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10 min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Papaya'péro
30 Min
Karamel parfait
Keine Bewertungen
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 min
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen