Geräte & Zubehör
Neapolitan
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
20 pieces
Zutaten
White fondant (see tip)
-
sugar300 g
-
water100 g
Vanilla biscuit
-
eggs4
-
sugar120 g
-
natural vanilla extract10 g
-
plain flour70 g
-
cornstarch30 g
Chocolate biscuit
-
eggs4
-
sugar120 g
-
plain flour50 g
-
cornstarch30 g
-
cocoa powder, unsweetened20 g
Ganache
-
dark chocolate, 70% cocoa solids250 g
-
cream, min. 30% fat200 g
To finish
-
water to be adjusted according to weight of fondant30 g
-
50 g coloured sprinkleschocolate sprinkles50 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Protein
5.1 g
Kalorien
1188 kJ /
283 kcal
Fett
10.9 g
Ballaststoff
2.3 g
Kohlenhydrate
40.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Treat Yourself
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen...
Lace Cookies with Nutella
30 Min
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8 Std.
Pinsa
29 Std.
Spelt bread
1 Std. 45 Min
Wattleseed cacao mocha (Post-natal)
5 Min
Fruit nectar
10 Min
Umali
1 Std. 25 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Gluten Free Bread
1 Std. 40 Min
Vampire Juice
20 Min
Triple layer bundt cake
1 Std. 30 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min