Geräte & Zubehör
Baked spinach and eggs
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
frozen spinach leaves defrosted500 g
-
hard cheese for grating (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt1 tsp
-
flour50 g
-
milk500 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
eggs6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
15 g
Kalorien
1327 kJ /
317 kcal
Fett
24 g
Ballaststoff
1.8 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mediterranean Cuisine
67 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen...
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 Std.
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
1 Std.
Salmon and Leek Parcel with Rice
1 Std.
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1 Std. 40 Min
Middle eastern stuffed chicken
2 Std. 25 Min
Fatayer with cheese and mint
1 Std. 5 Min
Spring greens
10 Min
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35 Min
Fish curry
35 Min
Lentil and chorizo stew
3 Std. 45 Min
Courgette and cod lasagne
1 Std.
Creamy pea soup
40 Min