Geräte & Zubehör
Tavuklu Keşkek
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
aşurelik buğday (ıslatılmamış hali 200 g), yıkanmış, bir gece önceden 800 g sıcak su ile ıslatılıp süzdürülmüş200 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş50 g
-
su730 g
-
tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz parçalara bölünmüş (4 cm)300 g
-
tuz1 ½ tk
-
karabiber1 - 2 tutam
-
tereyağı40 g
-
pul biber1 - 2 tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porsiyon
Natrium
3815.8 mg
Protein
80.8 g
Kalorien
7000.5 kJ /
1673.2 kcal
Fett
88.5 g
Ballaststoff
25.3 g
Gesättigte Fettsäuren
50.2 g
Kohlenhydrate
149.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Basit Şeylerden Sihir Yaratabiliriz
35 Rezepte
Türkei
Türkei
Etli Türk Yemekleri Geçmişten Günümüze
18 Rezepte
Türkei
Türkei
Kolay Fikirler
200 Rezepte
Türkei
Türkei
MANIFESTO TÜRKİYE
200 Rezepte
Türkei
Türkei
Mutfak Üstadısın
10 Rezepte
Türkei
Türkei
Ramazan Sofraları
29 Rezepte
Türkei
Türkei
Temel Yemek Kitabı
207 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen...
Mutabbal
10 Min
Tereyağı
40 Min
Cevizli Bursa Lokumu
3 Std. 5 Min
Quark
15 Std. 20 Min
Labne Peyniri
24 Std. 15 Min
Şiş Köfte ve Kişnişli Yoğurt Sos
1 Std. 20 Min
Kahveli ve Hindistan Cevizli Lokum
26 Std. 50 Min
Soslu Tavuk Köftesi
50 Min
Chai Şurubu
12 Std.
Damla Sakızlı Lokum
26 Std. 50 Min
Fındıklı Lokum
27 Std. 5 Min
Süt Helvası
3 Std. 55 Min