Geräte & Zubehör
Onion Soup
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
onions quartered500 g
-
olive oil30 g
-
unsalted butter diced20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
plain flour (10 g)2 tsp
-
water900 g
-
1 heaped tsp stock paste, homemade, chicken or beefstock cube (for 0.5 l) chicken or beef, crumbled1
-
baguette slightly stale, or other crusty bread12 slices
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
384.6 mg
Protein
7.3 g
Kalorien
910.8 kJ /
217.7 kcal
Fett
12.6 g
Ballaststoff
1.9 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
19.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min
Creamy tomato soup
30 Min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Creamy Tomato Soup
25 Min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 Min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Onion soup
1 Std. 10 Min
Cucumber Soup
25 Min
Spinach and Parmesan Soup
45 Min
Cauliflower Cheese Soup
30 Min