Geräte & Zubehör
Toum
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
530 g
Zutaten
-
grapeseed oil400 g
-
lemon juice40 g
-
whole garlic bulb1
-
salt1 tsp
-
egg whites room temperature3
-
boiling water (see Tips)80 - 100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 530 g
Natrium
2472 mg
Protein
12 g
Kalorien
15315.5 kJ /
3660.5 kcal
Fett
400.5 g
Ballaststoff
1.2 g
Gesättigte Fettsäuren
38.5 g
Kohlenhydrate
19.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Mango Lassi
5 Min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 Std. 50 Min
Air Katira (Katira Drink)
10 Min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 Std. 15 Min
Fatayer (spinach turnovers)
1 Std. 35 Min
Semolina cake (namoura)
1 Std. 50 Min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Garlic dip (toum)
15 Min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1 Std. 20 Min
Basil oil
10 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min
Three cheese pides
1 Std. 40 Min