Geräte & Zubehör
Chicken "Fried" Steak
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
tortilla chips crushed into pieces11 oz
-
fajita seasoning2 heaping tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
32 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, cut into pieces (approx. 4 in. x 2 in.)chicken tenderloins32 oz
-
buttermilk6 oz
-
oil1 oz
-
fajita seasoning1 tbsp
-
lime juice1 oz
-
olive oil spray
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
60 g
Kalorien
3226 kJ /
771 kcal
Fett
31 g
Ballaststoff
5 g
Kohlenhydrate
59 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TEX-MEX COOKBOOK
51 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Baked Chicken Nuggets
1 Std. 15 Min
Three Egg French Omelet
30 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Chicken Parmesan
1 Std. 10 Min
Fettuccine Alfredo
40 Min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 Std. 20 Min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 Std. 25 Min
Chicken Tacos
1 Std. 10 Min
Chili Taco Dip
1 Std.
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Pizza Monkey Bread
2 Std. 30 Min