Geräte & Zubehör
Chocolate cream pie
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 15 Min
8 portions
Zutaten
Choc biscuit base
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
raw sugar1 tbsp
-
Chocolate Ripple biscuits™250 g
Chocolate custard filling
-
dark chocolate chips150 g
-
raw sugar70 g
-
cornflour60 g
-
milk600 g
-
salt1 pinch
-
egg yolks4
-
natural vanilla extract1 tsp
Whipped cream
-
cream250 g
-
icing sugar1 tbsp
-
dark chocolate shaved for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
71.6 mg
Protein
7.9 g
Kalorien
2738.8 kJ /
652.1 kcal
Fett
44.8 g
Ballaststoff
1.6 g
Gesättigte Fettsäuren
27 g
Kohlenhydrate
56.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simply Delicious
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Berry marshmallow slice
2 Std. 30 Min
Banana berry mini loaves
1 Std. 30 Min
Sultana, apple and custard pastries
2 Std. 40 Min
Passionfruit and coconut slice
5 Std.
Vanilla slice
26 Std. 5 Min
Chocolate truffle cake
2 Std. 15 Min
Mini strawberry mousse flower tarts
4 Std. 45 Min
Lime meringue tartlets
2 Std. 40 Min
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45 Min
Salted caramels
4 Std. 40 Min
Little lasagne cups
2 Std. 50 Min
Strawberry jelly slice
2 Std. 40 Min