Geräte & Zubehör
English muffins
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 3 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
-
millet15 g
-
plant-based milk of choice120 g
-
vegan butter (see Tip)25 g
-
raw sugar15 g
-
filtered water120 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
extra virgin olive oil for greasing and frying
-
wholemeal spelt flour190 g
-
wholemeal plain flour190 g
-
salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
7.7 g
Kalorien
931 kJ /
221.7 kcal
Fett
5.5 g
Ballaststoff
4.8 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Mick's ciabatta rolls
21 Std. 20 Min
Green onion flatbreads
55 Min
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1 Std. 20 Min
Peanut butter
5 Min
Chocolate sauce
20 Min
Gozleme Stuffed Pockets (Paul) Metric
2 Std. 5 Min
Beetroot ciabatta
15 Std.
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1 Std. 10 Min
Chocolate sourdough pudding
1 Std. 30 Min
Cottage cheese
4 Std. 30 Min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 Std. 20 Min
Maca chocolate bark
50 Min