Geräte & Zubehör
"Hug in a mug" chicken soup
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
carrot cut into pieces1
-
celery cut into pieces1 stalk
-
fresh brown mushrooms cut into halves100 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
salted butter cut into pieces50 g
-
chicken breast fillets cut into pieces (2 cm)500 g
-
plain flour50 g
-
ground black pepper2 pinches
-
water800 g
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tbsp
-
fresh crusty bread to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1101.3 mg
Protein
35.2 g
Kalorien
1663.4 kJ /
396.1 kcal
Fett
13.6 g
Ballaststoff
4.3 g
Gesättigte Fettsäuren
7.6 g
Kohlenhydrate
30.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Curried sausages
40 Min
Apricot Chicken
35 Min
Cottage pie
1 Std. 30 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Steamed rice
25 Min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Tuna mornay
45 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
Low waste chicken lasagne
1 Std. 30 Min