Salmon and Potato Bake with Dill
TM6 TM5

Salmon and Potato Bake with Dill

3.4 (104 Bewertungen)

Zutaten

  • 200 g onions, quartered
  • 20 g olive oil, plus extra for greasing
  • 600 g new potatoes, cut in pieces (2-3 cm)
  • 400 g water
  • 2 tsp fine sea salt
  • 250 g fresh spinach leaves
  • 500 g fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces (5 cm x 2 cm)
  • 10 - 15 g fresh dill leaves, to taste
  • 150 g cream cheese
  • 250 g whole milk
  • 4 medium eggs
  • ⅛ tsp ground black pepper

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
2800 kJ / 671 kcal
Protein
42 g
Kohlenhydrate
31 g
Fett
41 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte