Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
TM6 TM5

Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash

4.4 (108 Bewertungen)

Zutaten

  • 45 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 80 g sliced white bread, torn in pieces
  • ½ tsp paprika
  • 90 g milk
  • 1 tsp cornflour
  • 1 tsp fine sea salt, or to taste
  • 45 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
  • 6 fish fillets, thick (e.g. cod, haddock, approx. 160 g each)
  • 700 g water
  • 750 g sweet potatoes, peeled, diced (2-3 cm)
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1574 kJ / 373 kcal
Protein
33.7 g
Kohlenhydrate
31.8 g
Fett
10.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte