Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası

Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası

3.3 3 Bewertungen
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 50 Min
4 porsiyon

Zutaten

  • körpe roka
    200 g
  • kestane mantarı dilimlenmiş (0.5 cm)
    240 g
  • kiraz domates küçük, ikiye bölünmüş
    240 g
  • taze soğan sadece yeşil kısımları dilimlenmiş (4 cm)
    20 g
  • sarımsak ince dilimlenmiş
    2 diş
  • portakal dilimlenip dörde bölünmüş
    ½
  • beyaz peynir, sert parçalara bölünmüş
    120 g
  • limon suyu
    15 g
  • sızma zeytinyağı
    50 g
  • su
    580 g
  • toz karabiber
    1 tutam
  • dil balığı fileto derisiz (bk. öneriler)
    700 - 800 g
  • dereotu yaprağı
    2 - 3 dal
  • tuz damak tadına göre
    4 tutam
  • toz karabiber damak tadına göre
    4 tutam
  • tereyağı
    2 - 4 tk

Nährwerte pro 1 porsiyon

Kalorien 465.1 kcal / 1944.1 kJ
Protein 48.6 g
Fett 21.7 g
Kohlenhydrate 19.1 g
Ballaststoff 3.9 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen...