Geräte & Zubehör
Mini cheese scones with savoury butter
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
24 portions
Zutaten
Cheese scones
-
olive oil spray for greasing
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
plain flour200 g
-
milk250 g
-
baking powder2 tsp
-
salt1 pinch
Savoury butter
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
savoury yeast spread to taste (see Tip)2 - 3 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
125 mg
Protein
2.3 g
Kalorien
371.7 kJ /
88.5 kcal
Fett
5.7 g
Ballaststoff
0.4 g
Gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Kohlenhydrate
6.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Chocolate hot cross buns
2 Std. 40 Min
Banana bread
1 Std. 50 Min
Pizza dough
1 Std.
Pull-apart sunshine bread
40 Min
Fry bread
35 Min
Sultana, apple and custard scrolls
4 Std. 30 Min
Basic muffin mix
30 Min
Gingerbread biscuits
2 Std. 20 Min
Mac & cheese cups
1 Std. 15 Min
Apple and cinnamon muffins
35 Min
Buttermilk scones
35 Min
American-style pancakes
45 Min