Geräte & Zubehör
Asperges en prosciutto cannoli
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
12 stuks
Zutaten
Deeg
-
boter diepgevroren, in stukken100 g
-
bloem en meer om het deeg te bewerken100 g
-
water koud45 g
-
zout1 snuifje
-
melk20 g
-
sesamzaad1 el
Vulling
-
groene asperges in de lengte gehalveerd indien nodig8
-
water500 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie20 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Afwerking
-
mosterd30 g
-
gedroogde ham (prosciutto)8 sneetjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
3.7 g
Kalorien
610 kJ /
146 kcal
Fett
10.7 g
Ballaststoff
0.7 g
Kohlenhydrate
8.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asperge
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Rabarbertaart
55 Min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Oranje gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Mango mojito
15 Min
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Gerookte zalm sneetjes
Keine Bewertungen
Aardbeienijsjes
12 Std. 15 Min
Baba met rum
Keine Bewertungen
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 Std. 5 Min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 Std. 25 Min
Preiquiche
1 Std. 45 Min