Geräte & Zubehör
Egg Salad
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
water35 oz
-
large eggs8
-
parsley leaves½ oz
-
celery cut into pieces (½ in.)3 ½ oz
-
dill pickles cut into pieces (1 in.)4 oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
mayonnaise3 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
celery salt½ tsp
-
bread, toasted12 slices
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
568 mg
Protein
13 g
Kalorien
1289 kJ /
308 kcal
Fett
19 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
All Things Eggs
12 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 Min
Broccoli and Cheddar Soup
40 Min
Shrimp Scampi
40 Min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Three Egg French Omelet
30 Min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Florentine Meatballs and Linguine
1 Std. 10 Min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Spicy Pork with Tomatoes
35 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 Std.
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min
Keto Cranberry Sauce
20 Min