Geräte & Zubehör
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Broccoli and Potatoes
-
broccoli cut into florets21 oz
-
water25 oz
-
salt½ tsp
-
potatoes cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)18 oz
Cheese Sauce
-
blue cheese cut into pieces3 ½ oz
-
all-purpose flour1 oz
-
unsalted butter2 oz
-
heavy whipping cream3 oz
-
ground white pepper¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
648.6 mg
Protein
13.4 g
Kalorien
1832.2 kJ /
437.9 kcal
Fett
27.3 g
Ballaststoff
6.9 g
Gesättigte Fettsäuren
16.9 g
Kohlenhydrate
38.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The basic cookbook
177 Rezepte
Kanada
Kanada
The Basic Cookbook
176 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Apple Sauce
20 Min
Focaccia with Onions
1 Std. 30 Min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1 Std. 20 Min
Shepherd's Pie
1 Std. 15 Min
Asparagus Cream Soup
25 Min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 Min
Pizza Dough
1 Std.
Vegetable Soup
35 Min
Apple Cake
1 Std.
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Mashed Potatoes
50 Min