Geräte & Zubehör
Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 3 Std. 50 Min
12 portions
Zutaten
Caramel Sauce
-
Demerara sugargranulated sugar250 g
-
double cream220 g
-
water1030 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
unsalted butter cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
vinegar15 g
Cake
-
medium eggs3
-
caster sugar80 g
-
unsalted butter soft120 g
-
milk120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
plain flour200 g
-
baking powder1 tsp
Topping
-
double cream300 g
-
caster sugar (optional)30 g
-
natural vanilla extract (optional)1 tsp
-
fresh raspberries150 g
-
fresh blackberries150 g
-
fresh blueberries150 g
-
mint leaves for garnishing
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
34.7 mg
Protein
4.8 g
Kalorien
1564 kJ /
374 kcal
Fett
19 g
Ballaststoff
2.6 g
Gesättigte Fettsäuren
11 g
Kohlenhydrate
46.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Red Velvet Cake
1 Std. 20 Min
Sponge Cake
1 Std. 50 Min
Brownies
50 Min
Ultimate Chocolate Cake
2 Std. 15 Min
Chocolate Fudge Icing
5 Min
Berries and Cream Layer Cake
2 Std. 15 Min
Triple Chocolate Layer Cake
2 Std. 30 Min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2 Std.
Raspberry Cheesecake
3 Std. 25 Min
Chocolate Orange Pinwheel Biscuits
3 Std. 45 Min
White Chocolate Mini Cheesecakes
4 Std. 40 Min
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6 Std. 20 Min