
Geräte & Zubehör
Peking-Style Duck Pancakes
Vorbereitung 1 Std.
Gesamt 11 Std. 25 Min
7 portions
Zutaten
Duck
-
water60 oz
-
honey6 oz
-
Sichuan pepper1 tbsp
-
star anise4
-
cinnamon stick1
-
ginger cut into pieces1 oz
-
tamari sauce1 oz
-
fresh mandarin orange thin peel only, no pith1
-
duck head/neck, wings and feet trimmed (approx. 4-5 lb)1
-
Chinese five spice1 - 2 tsp
Pancakes
-
water divided25 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
salt⅛ tsp
-
sesame oil to brush
-
sweet plum sauce to serve
-
English cucumber thinly sliced in matchsticks (2 in.)1
-
green onions thinly sliced in matchsticks (2 in.)8
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
495 kcal /
2071 kJ
Protein
43 g
Fett
20 g
Kohlenhydrate
34 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Natrium
193 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Chinese New Year
11 Rezepte
USA
USA