Geräte & Zubehör
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 28 Std. 15 Min
18 slices
Zutaten
Dark chocolate ganache
-
pouring (whipping) cream150 g
-
dark chocolate (50% cocoa) cut into pieces600 g
Chocolate cake
-
salted butter softened, cut into pieces, plus extra to grease185 g
-
plain flour275 g
-
brown sugar450 g
-
Dutch cocoa powder90 g
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
warm water280 g
-
canola oil90 g
-
instant coffee (see Tips)1 ½ tsp
-
eggs3
-
natural vanilla extract1 ½ tsp
-
buttermilk195 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
273.2 mg
Protein
7 g
Kalorien
2207.5 kJ /
525.6 kcal
Fett
33.2 g
Ballaststoff
2.1 g
Gesättigte Fettsäuren
17.6 g
Kohlenhydrate
51.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Triple chocolate muffins
20 Min
Chocolate butter cream
10 Min
Dark chocolate cookies with cream cheese filling
2 Std. 30 Min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45 Min
Icing sugar
10 Min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 Std. 35 Min
Buttercream icing
5 Min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 Std. 40 Min
Basic chocolate cupcakes
40 Min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 Min
Cream cheese frosting
5 Min
Basic vanilla cupcakes
35 Min