Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
TM6 TM5 TM31

Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache

4.6 (134 Bewertungen)

Zutaten

Dark chocolate ganache

  • 150 g pouring (whipping) cream
  • 600 g dark chocolate (50% cocoa), cut into pieces

Chocolate cake

  • 185 g salted butter, softened, cut into pieces, plus extra to grease
  • 275 g plain flour
  • 450 g brown sugar
  • 90 g Dutch cocoa powder
  • 2 tsp bicarbonate of soda
  • 280 g warm water
  • 90 g canola oil
  • 1 ½ tsp instant coffee (see Tips)
  • 3 eggs
  • 1 ½ tsp natural vanilla extract
  • 195 g buttermilk

Nährwerte
pro 1 slice
Kalorien
2207.5 kJ / 525.6 kcal
Protein
7 g
Kohlenhydrate
51.5 g
Fett
33.2 g
Gesättigte Fettsäuren
17.6 g
Ballaststoff
2.1 g
Natrium
273.2 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte