Geräte & Zubehör
Thai red curry paste
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
8 portions
Zutaten
-
coriander seeds2 tbsp
-
fresh long red chillies deseeded if preferred, cut into pieces8
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
ground paprika2 tbsp
-
garlic cloves8
-
limes zest and juice only, no white pith4
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces4 stalks
-
peanut oil or 100 g grapeseed oil100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
23 mg
Protein
1.4 g
Kalorien
626.6 kJ /
149.2 kcal
Fett
13.5 g
Ballaststoff
5.7 g
Gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Kohlenhydrate
2.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Sri Lankan red beef curry
1 Std. 40 Min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Thai red curry paste
10 Min
Thai green curry paste
10 Min
Tandoori paste
5 Min
Madras curry powder
15 Min
Ginger paste
15 Min
Chicken korma
45 Min
Balti coconut fish curry
50 Min
Rogan josh
1 Std. 35 Min
Thai green chicken curry
30 Min
Thai red chicken curry
30 Min