Geräte & Zubehör
Asian-style pork noodles
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
Pork
-
vermicelli noodles50 g
-
water for soaking
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh chilli deseeded if preferred1
-
fresh coriander stalks only, leaves reserved for garnishing6 sprigs
-
spring onions/shallots white part only, cut into halves (reserve green part for garnishing)2
-
pork mince500 g
-
plain flour40 g
-
canned water chestnuts drained225 g
-
soy sauce2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
oil2 tbsp
Noodles
-
hot water1500 g
-
dried Chinese egg noodles200 g
-
spring onions/shallots white part only, cut into halves, green part reserved for garnishing4
-
garlic cloves6
-
carrots cut into pieces150 g
-
fresh chillies deseeded if preferred1 - 2
-
unsalted butter60 g
-
cabbage shredded200 g
-
kecap manis1 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
water40 g
-
snow peas cut into thin slices15 - 20
-
fried shallots for garnishing1 - 2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1240.3 mg
Protein
25.2 g
Kalorien
2306.9 kJ /
549.3 kcal
Fett
24.6 g
Ballaststoff
10.9 g
Gesättigte Fettsäuren
9.9 g
Kohlenhydrate
51.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simply Delicious
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Mexican cottage pie
1 Std. 30 Min
Hoisin pork bowl
45 Min
Asian chicken noodle salad
45 Min
Chicken and cashews
55 Min
Sweet and sour pork
40 Min
Korean barbecue chicken with rice
45 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Pork san choy bau
25 Min