Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Vinegreta Xeres caramelizată
- 250 g zahăr brut de trestie
- 100 g oțet de Xeres
- 100 g vin de Xeres, sec
- 2 prize sare, sau după gust
- 1 priză piper negru măcinat, sau după gust
- 60 g ulei de măsline extravirgin
- 1000 g apă
- 50 g oțet alb
Salata de căpșune
- 50 g migdale afumate (vezi recomandări)
-
200
g brânză feta daneză, tăiată bucăți (vezi recomandări)
oder 200 g brânză de capră, moale, tăiată bucăți - 60 g spanac tânăr, proaspăt
- 250 g căpșune, tăiate jumătăți
- 90 g șuncă de Parma, tăiată bucăți (3 cm - vezi recomandări)
- 2 fire busuioc proaspăt, doar frunzele
- 2 prize piper negru măcinat, pentru asezonat
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 2896.9 kJ / 689.7 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Kohlenhydrate
- 66.1 g
- Fett
- 36.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 11.4 g
- Ballaststoff
- 3.4 g
- Natrium
- 1069.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pizza bianca cu anghinare și ulei de trufe
Keine Bewertungen
Cevapcici cu sos tzatziki
30 Min
Gnocchi cu sos de roșii și busuioc
Keine Bewertungen
Ciuperci Shiitake cu sos Teriyaki; Tofu dulce-acrișor; Orez neprăjit
Keine Bewertungen
Unt cu căpșune și cimbru
Keine Bewertungen
Unt cu kimchi
Keine Bewertungen
Mini cheesecake cu Gorgonzola și gem de pere
45 Min
Cremă de brânză cu caviar și salată
Keine Bewertungen
Salsa verde
10 Min
Zuppa di pesce
40 dk
Remoulade de țelină
Keine Bewertungen
Parmezan ras
5 Min