Caribbean carrot cake
TM6 TM5 TM31

Caribbean carrot cake

4.8 (882 Bewertungen)

Zutaten

Cake

  • 100 g grapeseed oil, plus extra for greasing
  • 300 g carrots, cut into pieces
  • 3 eggs
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 100 g dark brown sugar
  • 220 g plain flour
  • 2 tsp bicarbonate of soda
  • 1 tsp baking powder
  • 2 tsp ground cinnamon
  • 2 tsp ground ginger
  • 1 tsp ground nutmeg
  • 1 tsp ground cardamom
  • 1 pinch salt
  • 275 g canned pineapple pieces, drained
  • 80 g desiccated coconut, plus extra for decorating
  • 100 g walnuts or pecan nuts, cut into halves, plus extra for decorating

Cream cheese frosting

  • 250 g cream cheese, cut into pieces
  • 180 g butter, cut into pieces
  • 230 g pure icing sugar
  • 1 tsp natural vanilla extract

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
856.4 kJ / 203.9 kcal
Protein
3.6 g
Kohlenhydrate
16.3 g
Fett
13.6 g
Gesättigte Fettsäuren
4 g
Ballaststoff
2.4 g
Natrium
171 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte