Geräte & Zubehör
Trifle med bær og rødvin
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 4 Std. 50 Min
12 porsjoner
Zutaten
Gelé
-
vann270 g
-
gelatinpulver5 ts
-
rødvin450 g
-
eplejuice, alle typer270 g
-
finkornet sukker120 g
Sukkerbrød
-
smør til smøring
-
rårørsukker220 g
-
egg romtempererte6
-
vaniljeekstrakt, naturlig2 ts
-
natron½ ts
-
kremotartari1 ½ ts
-
maisstivelse130 g
Vaniljekrem
-
rårørsukker100 g
-
maisstivelse40 g
-
egg3
-
helmelk800 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 ts
Sammensetting
-
bjørnebærsyltetøy150 g
-
mandel, flak ristede50 g
-
bær, blandet, ferske400 g
-
kremfløte, 35 % fett500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
136.9 mg
Protein
8.6 g
Kalorien
2196.3 kJ /
522.9 kcal
Fett
25.1 g
Ballaststoff
1.6 g
Gesättigte Fettsäuren
13.4 g
Kohlenhydrate
66 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenfri mat
94 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Keine Bewertungen
Havregrøt med yoghurt og bær
10 Min
Havregrøt med sjokolade og pære
20 Min
Mandel og kokoskjeks
Keine Bewertungen
Bærsorbet med rødbeter
Keine Bewertungen
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Keine Bewertungen
Fersken i hvitvinsirup
Keine Bewertungen
Kaffeknas med kokosnøtt
Keine Bewertungen
Fruktgelé
Keine Bewertungen
Mandel- og daddelbarer
2 Std. 15 Min
Polske crêpes
Keine Bewertungen
Sjokolade Frangelico® is
Keine Bewertungen