Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 g zahăr extrafin
- 3 portocale netratate, dintre care coaja tăiată subțire de la 2 portocale, 80 g zeamă și 1 portocală feliată (1 cm)
- 6 cuișoare
- 1 băț de scorțișoară, plus pentru servit (după preferință)
- 2 foi de dafin, uscate
- ¼ nucșoară, întreagă, proaspăt măcinată
- 1500 g vin roșu
- 1 anason stelat
- Nährwerte
- pro 1 pahar
- Kalorien
- 893 kJ / 213 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Kohlenhydrate
- 23 g
- Fett
- 0.2 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 0.1 g
- Natrium
- 14 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Chiftele cu sos de ciuperci și vin
35 dk
Coaste de porc cu bourbon
5 godz. 50 min
Somon cu crustă de migdale
35 dk
Scoici prăjite cu piure de cartofi dulci
30min
Sparanghel sous-vide
Keine Bewertungen
Ouă fierte
20min
Vin fiert, cu mere
25min
Obraji de porc sous-vide în vin roșu
Keine Bewertungen
Somon cu tăiței din dovlecei
25min
Supă cu broccoli și brânză
25min
Punci de mere
30min
Supă cremă de roșii
25min