Hokkaido Cupcakes

Hokkaido Cupcakes

4.8 4 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
5 pieces

Zutaten

  • egg yolks (approx 3 yolks)
    45 g
  • caster sugar
    70 g
  • vegetable oil
    20 g
  • full cream milk
    45 g
  • superfine flour sieved
    60 g
  • egg whites (approx. 4 whites)
    135 g
  • cream of tartar (optional)
    ⅛ tsp
  • whipping cream
    200 g
  • instant custard powder
    10 g
  • icing sugar to garnish
    1 tsp
  • fresh mixed berries to garnish
    50 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 piece

Natrium 95 mg
Protein 7 g
Kalorien 1304 kJ / 312 kcal
Fett 20 g
Ballaststoff 0 g
Gesättigte Fettsäuren 10 g
Kohlenhydrate 28 g

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