Geräte & Zubehör
Karamel parfait
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 7 Std.
10 stuks
Zutaten
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
6 g
Kalorien
1801 kJ /
430 kcal
Fett
33 g
Ballaststoff
0.6 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Mini kerstboompjes
45 Min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 Std.
Brioche
5 Std.
Gezouten-Karamelijs
14 Std.
Baba met rum
Keine Bewertungen
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Koffiedessert
15 Min
Koffielikeur
40 Min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min
Chocoladesaus
Keine Bewertungen
Gevulde veggieslakken
45 Min
Chocolade Moelleux
15 Min