Geräte & Zubehör
Spinatdumplings i tomatsaus
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std.
4 porsjoner
Zutaten
Spinatdumplings
-
spinatblader, frosne tint og hakket (2 cm)200 g
-
løk delt i biter70 g
-
persille, fersk kun blader5 kvister
-
smør60 g
-
melk130 g
-
brød delt i terninger250 g
-
mozzarella delt i terninger (1 cm)150 g
-
hvetemel40 g
-
egg3
-
salt½ ts
-
muskatnøtt, malt1 klype
Tomatsaus
-
løk delt i biter100 g
-
hvitløksfedd1
-
olivenolje20 g
-
hakket tomat, på boks400 g
-
tomatpuré10 g
-
sukker1 ts
-
timian, tørket½ ts
-
salt½ ts
-
vann100 g
-
cherrytomater250 g
-
malt svart pepper1 klype
-
basilikum, fersk hakket1 ts
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Protein
24 g
Kalorien
2760 kJ /
656 kcal
Fett
34 g
Ballaststoff
6.4 g
Kohlenhydrate
58 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Da. Nå. Alltid.
50 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Pannekaker av kikerter
20 Min
Bønne- og kikertfalafler
Keine Bewertungen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Keine Bewertungen
Vegansk burger
5 Std.
Grønnsakscrumble med vegansk ost
Keine Bewertungen
Linsegrateng med aubergine og squash
Keine Bewertungen
Gresskarterte
Keine Bewertungen
Tortilla med Zucchini og falafel
Keine Bewertungen
Chilli con tempeh
Keine Bewertungen
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Keine Bewertungen
Sterk aubergine med bulgur
55 Min
Grønnsakskarri med blomkålcouscous
Keine Bewertungen