Gresskarterte

Gresskarterte

Keine Bewertungen
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
8 porsjoner

Zutaten

  • smør, usaltet pluss ekstra til smøring
    30 g
  • gulrøtter delt i biter
    130 g
  • pastinakk delt i biter (3-4 cm)
    100 g
  • cheddarost delt i biter (3-4 cm)
    70 g
  • havsalt til smak
    1 - 2 klyper
  • fullkornsmel
    40 g
  • chiafrø
    1 ss
  • valmuefrø
    2 ss
  • flaskegresskar skrellet og delt i biter (3-4 cm)
    510 g
  • rødløk delt i to
    120 g
  • rød chili, fersk trimmet og fjernet frø, hvis foretrukket (valgfritt)
    1
  • "extra virgin" oliven olje
    20 g
  • brunt sukker
    1 ss
  • vann
    60 g
  • rødvinseddik
    20 g
  • tørr hvitvin
    120 g
  • laurbærblad, tørket
    1
  • nellik
    1
  • feta ost smuldret
    120 g
  • vårløk trimmet og delt i tynne skiver
    1
  • parmesanost delt i biter (3 cm)
    30 g
  • egg
    2
  • kremfløte, 35 % fett
    150 g
  • karvefrø (valgfritt)
    1 ts

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 porsjon

Natrium 381.3 mg
Protein 11.5 g
Kalorien 1417.1 kJ / 337.4 kcal
Fett 14.9 g
Ballaststoff 5.5 g
Gesättigte Fettsäuren 12.7 g
Kohlenhydrate 14.8 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen...

Alle anzeigen