Geräte & Zubehör
Bulgur en rode linzensoep
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
uien gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook naar eigen smaak2 - 3
-
tomatenpuree (geconcentreerd)40 g
-
boter in stukken30 g
-
rode linzen200 g
-
gedroogde munt2 el
-
rijst30 g
-
bulgur20 g
-
zout naar eigen smaak1 ½ - 1 ¾ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
rode chilivlokken naar eigen smaak¼ tl
-
water op kamertemperatuur1470 g
-
citroen in partjes1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
15 g
Kalorien
1660 kJ /
396.5 kcal
Fett
7.3 g
Ballaststoff
10.6 g
Kohlenhydrate
38 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Keine Bewertungen
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Harira
7 Std.
Scandinavische brunch
Keine Bewertungen
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Gebakken buns
Keine Bewertungen
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Vegan Bolognese
50 Min
Keftedes (gehaktballen)
2 Std. 30 Min