Geräte & Zubehör
Poppy Seed Snails
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
40 pieces
Zutaten
Dough
-
spelt grains9 oz
-
whole milk at room temperature9 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
unsalted butter room temperature, in pieces, plus extra to grease2 oz
-
sugar1 oz
-
all-purpose flour9 oz
-
salt½ tsp
Poppy seed filling
-
unsalted butter room temperature, in pieces2 oz
-
poppy seeds3 ½ oz
-
sugar1 oz
-
large egg1
Assembly
-
all-purpose flour to dust
Color Toppings
-
sugar7 oz
-
lemon juice1 oz
-
food coloring (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
0 mg
Protein
2.6 g
Kalorien
456.7 kJ /
109.2 kcal
Fett
3.6 g
Ballaststoff
1.5 g
Gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
17.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kid's Corner - I want to be a chef
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Garden Green Crêpes
1 Std. 15 Min
Gluten-Free Pumpkin Streusel Bundt Cake
50 Min
Kids Rainbow Veggie Pizza
1 Std. 40 Min
Papaya Sorbet
15 Min
Whole Orange Bundt Cake
1 Std. 25 Min
Easy Coddled Eggs
35 Min
Raw Quinoa Bars
24 Std.
Blueberry Swirl Cheesecake
8 Std. 55 Min
Peach and Lavender Tartlets
40 Min
Steamed Banana Loaf
1 Std. 25 Min
Creamy Orange and Pineapple Jello Mold
4 Std. 20 Min
Strawberry Cheesecake Cupcakes
1 Std. 20 Min