Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pankek hamuru
- 2 - 3 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 140 g lor peyniri, parçalara bölünmüş
- 1 yumurta
- 125 g süt
-
50
g tam buğday unu
oder 50 g çiğ karabuğday unu - 1 tk kabartma tozu
- 2 - 3 tutam tuz
Kale Lahanası ve Pankekleri Pişirme
-
100
g kale lahanası ortalarındaki kalın kısımları ayıklanmış ve küçük parçalara bölünmüş
oder 100 g karalahana ortalarındaki kalın kısımları ayıklanmış ve küçük parçalara bölünmüş - 300 g su
- tuz
- sıvı yağ, pişirmek için
- 50 g dilimlenmiş hindi jambon (optional)
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 1201 kJ / 286 kcal
- Protein
- 28 g
- Kohlenhydrate
- 19 g
- Fett
- 10 g
- Ballaststoff
- 5.5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sebzeli Pankek
45 min
Yulaflı Muzlu Kurabiye
50 min
Yeşil Mercimekli Kinoa Salatası
35 min
Limonlu Çiğ Kurabiye
15min
Zeytinli Peynirli Muffin
35 min
Sebzeli Köfte
50 min
Taze Soğanlı Köfte, Havuçlu Patates Püresi ve Bademli Brokoli
50 min
Ispanak ve Peynir Dolgulu Köfte
1h 15 min.
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 min
Beyaz Peynirli Bezelye Pankekleri
20min
Buharda pişmiş balık filetoları
25 min
Elmalı Tart
1h