Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pankek hamuru
- 2 - 3 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 140 g lor peyniri, parçalara bölünmüş
- 1 yumurta
- 125 g süt
-
50
g tam buğday unu
oder 50 g çiğ karabuğday unu - 1 tk kabartma tozu
- 2 - 3 tutam tuz
Kale Lahanası ve Pankekleri Pişirme
-
100
g kale lahanası ortalarındaki kalın kısımları ayıklanmış ve küçük parçalara bölünmüş
oder 100 g karalahana ortalarındaki kalın kısımları ayıklanmış ve küçük parçalara bölünmüş - 300 g su
- tuz
- sıvı yağ, pişirmek için
- 50 g dilimlenmiş hindi jambon (optional)
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 1201 kJ / 286 kcal
- Protein
- 28 g
- Kohlenhydrate
- 19 g
- Fett
- 10 g
- Ballaststoff
- 5.5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Kavunlu Dondurma
6 godz.
Fıstık Ezmeli Çikolata Topları
45min
Tahinli Bademli Kurabiye
25 min
Beyaz Peynirli Bezelye Pankekleri
20 min
Şeftalili Yumuşak Dondurma
10 min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35min
Kremalı Pancar Çorbası
45min
Sebzeli Pankek (Bebek Yemeği)
45min
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30 min
Kabaklı Nohutlu Balık Köftesi (Bebek Köftesi)
30 min
Domatesli Nohutlu Pankek
40min
Amerikan Usulü Pankek
35min