Fullkornspizza uten heving

Fullkornspizza uten heving

Keine Bewertungen
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 40 Min
16 stykker

Zutaten

Deig
  • mozzarella drenert, delt i biter (2 cm), etter smak
    200 - 250 g
  • tørrgjær
    2 ts
    20 g fersk gjær, smuldret
  • brødmel, grovt pluss ekstra til dryssing
    450 g
  • vann varmt
    250 g
  • "extra virgin" olivenolje
    30 g
  • finkornet sukker
    1 ts
  • havsalt
    1 ts
Topping
  • oliven, svart, uten stein delt i to
    20
  • rød paprika, grillet, på glass i tynne skiver (1 cm)
    2
  • rødløk små, delt i tynne skiver (5 mm)
    2
  • rød pesto, hjemmelaget (se tips)
    190 g
    1 glass rød pesto, (190 g jar)
  • artisjokk hjerte, i olje (1 x 280 g glass), drenert, delt i fire
    1 glass
  • pinjekjerner, ristet
    2 ss
  • balsamico glaze til drypping

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 skive

Natrium 493 mg
Protein 9 g
Kalorien 1023 kJ / 245 kcal
Fett 13 g
Gesättigte Fettsäuren 3 g
Kohlenhydrate 21 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen...

Alle anzeigen