Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 3 fire pătrunjel proaspăt, doar frunzele
- 50 g ceapă, tăiată sferturi
- 800 g apă
- 650 g cartofi, tăiați cuburi (1 cm)
- 400 g fileuri de somon proaspăt, fără piele
- 20 g maioneză
- 10 g zeamă de lămâie
- 1 - 2 prize sare
- 1 - 2 prize ghimbir măcinat
- 1 - 2 prize piper negru măcinat
- 30 g pesmet
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1125.1 kJ / 268.9 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Kohlenhydrate
- 23.5 g
- Fett
- 11.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 2.5 g
- Ballaststoff
- 2.8 g
- Natrium
- 132.2 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Saleuri cu șuncă și ierburi
30min
Batoanele cu miere ale Sabrinei
40min
Chec aromat, cu fructe și rom
1h 20min
Batoane cu quinoa
24h
Sparanghel sous-vide
Keine Bewertungen
Lasagne la aburi, cu vinete și ricotta
1h 25min
Cod sous-vide, risotto cu sfeclă roșie și citronelă
Keine Bewertungen
Somon cu tăiței din dovlecei
25min
Tort ”Înțepătură de albine”
6 godz. 50 min
Tartă cu ciuperci
50min
Plăcintă cu mere și coacăze negre
2 godz.
Fettucine cu roșii deshidratate la soare și ciuperci
35min