Geräte & Zubehör
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 10 Std.
16 porties
Zutaten
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (± 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelschil (van ± 2 sinaasappels)2 el
-
volle melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
Donkere chocolade
-
pure chocolade in stukken500 g
Opbouw
-
poedersuiker50 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1461.1 mg
Protein
127 g
Kalorien
7574.8 kJ /
1810.4 kcal
Fett
115.1 g
Ballaststoff
4.3 g
Gesättigte Fettsäuren
43.9 g
Kohlenhydrate
56.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Groene biscuittaart
Keine Bewertungen
Smoothie trio
10 Min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 Min
Aardappelpuree en merguez
Keine Bewertungen
Custard
15 Min
Pudding
15 Min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 Min
Vegan mayonaise
Keine Bewertungen
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 Std. 40 Min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 Min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Keine Bewertungen
Confituur van ananas en gember
40 Min