Geräte & Zubehör
Paashaas macarons
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 48 Std.
40 stuks
Zutaten
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
-
room, 35% vet120 g
-
honing20 g
-
melkchocolade in stukken140 g
Macarons (de dag ervoor)
-
poedersuiker zelfgemaakt150 g
-
amandelpoeder150 g
-
rode voedingskleurstof (in poeder)1 punt van een mes
-
eiwitten (120 g)4
-
water50 g
-
suiker150 g
Afwerking (dezelfde dag)
-
pure chocolade in stukken80 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
1.6 g
Kalorien
408.7 kJ /
97.8 kcal
Fett
4.8 g
Ballaststoff
0.6 g
Kohlenhydrate
11.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Marmercake
2 Std.
Appeltaart
Keine Bewertungen
Brownies
50 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Sinaasappel-currydressing
10 Min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 Std. 30 Min
Karameltaart
3 Std. 50 Min
Kruidenvinaigrette
Keine Bewertungen
Nougat-koekjes
Keine Bewertungen
Driedubbele chocoladetaart
2 Std. 30 Min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 Std. 15 Min
Vleesballetjes met parelrijst
Keine Bewertungen