Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
- 120 g room, 35% vet
- 20 g honing
- 140 g melkchocolade, in stukken
Macarons (de dag ervoor)
- 150 g poedersuiker, zelfgemaakt
- 150 g amandelpoeder
- 1 punt van een mes rode voedingskleurstof (in poeder)
- 4 eiwitten (120 g)
- 50 g water
- 150 g suiker
Afwerking (dezelfde dag)
- 80 g pure chocolade, in stukken
- Nährwerte
- pro 1 stuk
- Kalorien
- 408.7 kJ / 97.8 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Kohlenhydrate
- 11.2 g
- Fett
- 4.8 g
- Ballaststoff
- 0.6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Banketbakkersroom
15 min
Vloeibare karamel
25 min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min
Amandelpap
10min
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min
Mini kaneelbroodjes op een stokje
Keine Bewertungen
Lactosevrije milkshake
Keine Bewertungen
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50 min
Halloweensalade met bloederige hummus
1 godz.
Bosbessen cheesecake-ijs
14 Std. 35 Min
Gegrilde octopus met aardappelen
2 Std. 45 Min