Geräte & Zubehör
Knapperig brood
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 3 Std.
10 porties
Zutaten
-
rijstmeel100 g
-
boekweitbloem100 g
-
gemalen lijnzaad meel50 g
-
aardappelzetmeel100 g
-
zout10 g
-
olijfolie om in te vetten
-
water450 g
-
verse gist10 g
-
psylliumvezels25 g
-
honing15 g
-
aardappelzetmeel om te bestuiven
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
393.9 mg
Protein
3.2 g
Kalorien
636.3 kJ /
152.1 kcal
Fett
2.7 g
Ballaststoff
4.8 g
Gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
29.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij gebak: Puur genieten, zonder compromissen
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Zoete Aardappel Brood
5 Std. 25 Min
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Keine Bewertungen
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Keine Bewertungen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 Min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Pizza-Burrata
1 Std. 40 Min
Lams- en Quinoastoofpot
Keine Bewertungen
Zeevruchtensoep
30 Min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Keine Bewertungen
Vegan pudding
15 Min
Garnaalkroketten
Keine Bewertungen
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 Min