Geräte & Zubehör
Paashaas apero-hapjes
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
18 stuks
Zutaten
Deeg
-
witte speltbloem130 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout¼ tl
-
water70 g
-
zonnebloemolie10 g
-
witte speltbloem om te bestuiven1 el
Vulling
-
zonnebloempitten30 g
-
water40 g
-
citroensap5 g
-
zonnebloemolie70 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper8 snuifjes
-
koolrabi geschild, in stukken (3 cm)200 g
-
tuinkers15 g
-
fleur de sel½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
1.7 g
Kalorien
320 kJ /
77 kcal
Fett
5 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Keine Bewertungen
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 Std.
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 Min
Lichtblauw gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Keine Bewertungen
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 Std. 50 Min
Spookachtige snacks
1 Std. 15 Min
250 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
200 g ui karameliseren
40 Min
Lolly's
40 Min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min
Kruidenboter flatbreads
35 Min