Geräte & Zubehör
Wit Brood
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 45 Min
12 porties
Zutaten
Voordeeg
-
water50 g
-
verse gist5 g
-
1 el honingsuiker1 el
-
bloem110 g
Brooddeeg
-
water300 g
-
verse gist20 g
-
bloem540 g
-
zout2 afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
396.3 mg
Protein
7.3 g
Kalorien
863 kJ /
206 kcal
Fett
1.1 g
Ballaststoff
1.9 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
41.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De smaak van ambachtelijk brood
6 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Cider-Kipstoofpot
Žádné hodnocení
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1hod. 50min.
Limoncello-Taart
2hod. 30min.
Vegan Burgers
Žádné hodnocení
Glutenvrij Brood
3hod. 20min.
Peperkoek met Honing
Žádné hodnocení
Citroen-kokos bliss balletjes
40min.
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12hod. 15min.
Alcoholvrije Bessen Mojito
5min.
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min.
Express Aardbeien Dessert
5min.
Portugees brood (Pão de água)
3hod. 30min.