Geräte & Zubehör
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
English celery stalks15 g
-
shallots15 g
-
fresh red chillies2
-
olive oil30 g
-
butter30 g
-
fresh blue mussels cleaned, beard removed500 g
-
white wine60 g
-
water40 g
-
fresh lemon juice15 g
-
whipping cream60 g
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
fresh dill5 sprigs
-
fresh chervil5 sprigs
-
spring onions chopped2 sprigs
-
extra virgin olive oil15 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
21 g
Kalorien
1398 kJ /
334 kcal
Fett
23 g
Ballaststoff
0 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24 Std. 40 Min
Strawberry Champagne Cocktail with Mini Savoury Cheesecakes
3 Std. 40 Min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Roasted banana affogato
Keine Bewertungen
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Plain yoghurt in Varoma
12 Std.
Taiwanese Steamed Buns
2 Std. 45 Min
Three course meal for two in 30 minutes
1 Std. 15 Min
Ham croquettes with fast béchamel sauce
9 Std. 15 Min
Boerewors
40 Min