Jeera rice (Cumin rice)

Jeera rice (Cumin rice)

4.4 31 Bewertungen
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 45 Min
4 portions

Zutaten

  • brown onion cut into halves
    100 g
  • fresh long green chilli plus extra to garnish
    1
  • ghee melted
    30 g
  • fresh curry leaves
    3
  • cumin seeds
    5 g
  • cinnamon quill broken into halves
    1
  • whole cloves
    2 - 3
  • basmati rice
    300 g
  • water
    600 g
  • extra virgin olive oil
    10 - 20 g
  • sea salt
    1 tsp
  • saffron (optional)
    1 - 2 pinches
  • fresh coriander leaves only, to garnish

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 484.5 mg
Protein 6.1 g
Kalorien 1669.8 kJ / 399.1 kcal
Fett 12.1 g
Ballaststoff 2.2 g
Gesättigte Fettsäuren 5.1 g
Kohlenhydrate 64.9 g

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