Geräte & Zubehör
Sinaasappelcake en chocolade topping
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 porties
Zutaten
-
boter in stukken, en iets meer voor de vorm120 g
-
bloem en iets meer voor de vorm120 g
-
suiker120 g
-
sinaasappels2
-
eieren2
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
donkere chocolade in stukken100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
24.8 mg
Protein
6.5 g
Kalorien
2049.2 kJ /
491.5 kcal
Fett
29.3 g
Ballaststoff
3.2 g
Gesättigte Fettsäuren
18.8 g
Kohlenhydrate
46.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Savarin
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Keine Bewertungen
Kimchi risotto
Keine Bewertungen
Bloementaartje met amandelcrème
1 Std. 10 Min
Citroen en yoghurt dessert
3 Std. 15 Min
Scandinavische hamburger
4 Std. 10 Min
Champignon- en chocolademuffins
1 Std.
Ananaspakketjes
1 Std.
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Keine Bewertungen
Rudolphs Mocktail
30 Min
Sacher taart
3 Std.
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 Min
Vegan red velvet cupcakes
4 Std.