Geräte & Zubehör
Vegan baklava
Vorbereitung 45 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
25 stuks
Zutaten
-
ongezouten, gepelde pistachenoten200 g
-
suiker200 g
-
gepelde walnoten150 g
-
kaneelpoeder en 1 el meer voor de siroop1 tl
-
olijfolie200 g
-
filodeeg (± 8 velen, elk 33 x 46 cm)350 g
-
water150 g
-
ahornsiroop100 g
-
geraspte sinaasappelschil (van 1 sinaasappel)1 el
-
rozenwater2 tl
-
citroensap2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
68.8 mg
Protein
3.6 g
Kalorien
1002 kJ /
239.5 kcal
Fett
16.3 g
Ballaststoff
1.7 g
Gesättigte Fettsäuren
2.1 g
Kohlenhydrate
21.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan lekkernijen
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Groente-Omeletten
30 Min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1 Std. 40 Min
Russische salade
Keine Bewertungen
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Keine Bewertungen
Tajine van kip met honing en pruimen
40 Min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min
Alpenmacaroni
45 Min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min
Koreaanse Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Harira
7 Std.