Geräte & Zubehör
Vegan kaas dip
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
8 porties
Zutaten
-
rauwe cashewnoten60 g
-
warm water om te weken
-
water500 g
-
aardappel in stukken gesneden (2 cm)400 g
-
wortel in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
ui gevierendeeld50 g
-
witte balsamico azijn2 el
-
sojamelk50 g
-
jalapeño peper, uit blik in stukken gesneden30 g
-
citroensap1 el
-
knoflookpoeder½ - ¾ el
-
uienpoeder½ - ¾ el
-
biergistvlokken40 g
-
gemalen cayennepeper3 snuifjes
-
zout1 ¼ - 1 ½ theelepel
-
verse peterselie gehakt¼ bos
-
tortilla chips om te serveren
-
gemengde groenten in staafjes gesneden, om te serveren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
480.2 mg
Protein
2.9 g
Kalorien
412.8 kJ /
98.7 kcal
Fett
3.5 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
0.6 g
Kohlenhydrate
14.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan kaas
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Keine Bewertungen
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Keine Bewertungen
Crème brûlée op Portugese wijze
Keine Bewertungen
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3 Std. 30 Min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Druiven en cava trifle
Keine Bewertungen
Charoset
15 Min
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Keine Bewertungen
Koken van langkorrelige bruine rijst
Keine Bewertungen
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen
Muntthee
25 Min